Aftenmøde hos Applus med temaet Stresshåndtering.
"Anna Marie satte fokus på at skabe større arbejdsglæde og trivsel og dermed forebygge stress. I en hyggelig og slagfærdig atmosfære berørte vi mange vigtige emner og fik nogle gode værktøjer.
Anna Marie har en dejlig jordnær og praktisk tilgang til tingene. Jeg vil gerne anbefale Anna Marie Stærkær til lignende arrangementer."
Lars Hahn Haugaard, distrikschef Applus Danmark A/S


Foredragsaften hos EV Metal A/S, Ringkøbing.
"Personaleforeningen på EV Metal ville gerne holde en spændende, anderledes og lærerig foredragsaften. Vi valgte Anna Marie Stærkær, Vestcoach til at holde oplæg med emnet:
Hvordan fastholder og videreudvikler vi arbejdsglæde og trivsel på vores arbejdsplads?
Udbyttet:
- Masser af stof til eftertanke
- Samarbejde på tværs af faggrupper
- Redskaber til konflikthåndtering
- Masser af gode indspark om forståelse af og for hinanden
Vi grinede og var alvorlige sammen
En vellykket aften hvor alle gik hjem med en god fornemmelse."
Anette Nørgaard, Intern sælger


Stresshåndtering.
"Vi fik meget ud af foredraget om Stresshåndtering. Deltagerne blev motiveret til at komme med deres erfaringer og oplevelser, og det gav en god debat og satte nogle tanker i gang. Anna Marie var også god til at anskue tingene fra forskellige vinkler (privatliv og arbejde) og ikke mindst at bringe tingene ned i et niveau, hvor det var nærværende og vedkommende."
Markedsafdelingen, Pebas


Trivsel på arbejdspladsen.
"Anna Marie Stærkær holdt et spændende oplæg, hvor kommunikation var et af hovedtemaerne. Anna Marie gav konkrete eksempler på, hvordan hun arbejder konstruktivt med forskellige problemstillinger i virksomhederne. Efterfølgende fik hun en god dialog igang om aktuelle problemstillinger fra vores egne virksomheder. Anna Marie virker inspirerende og kompetent. Jeg kan varmt anbefale at deltage i en debataften med Anna Marie Stærkær."
Martin Hegndal, Hegndal A/S, Hemmet.


Hvordan gør vi en god arbejdsplads endnu bedre?
"Anna Marie har med sit foredrag i vores firma hjulpet med at få øjnene op for vigtigheden af at kommunikere ”rigtigt”. Vi har efterfølgende fået en bedre omgangstone og hjælper nu i større udstrækning hinanden."
Vestjysk Autodele A/S, Varde


Hvordan kan vi forebygge og afhjælpe begyndende stress?
"Alle synes, det var en rigtig god aften. Anna Marie var positiv og dejlig at høre på, og aftenen gav stof til eftertanke."
Kirsten Mikkelsen, Familie & Samfund, Lyne.


Trivsel på arbejdspladsen - 45 lærere fra 5 skoler.
"Med humor og seriøsitet bliver vigtige emner belyst. Anna Marie skaber forandring, inspirerer, skubber os i gang og leverer en hammerflot indsats."
Jürgen Marczinkowski, Cornelius Hansen Skolen

Læs også om trivselsanalysen

Et trivselsprojekt udarbejdes ud fra jeres ønsker og behov.

Læs også om frynsegoder til personalet

Tilbyd dine medarbejdere et trivselstjek