Klittens Tømrer APS

"Sammen med virksomhedskonsulent Anna Marie Stærkær fandt vi i ledergruppen frem til emner, der skulle drøftes ved medarbejdersamtalerne.
For at de ansatte skulle få størst mulig indflydelse på forløbet, havde medarbejderne et forberedelsesmøde med Anna Marie. Her viste Anna Marie, at hun kan tune sig ind på forskellige mennesketyper, og at hun formår at få væsentlige emner diskuteret i en god atmosfære, så alle bliver hørt.
Anna Marie var imødekommende og god til at tilpasse sig vore behov. Hun optrådte professionelt og var med til at gøre projektet til en succes. Dejligt at Anna Marie var meget fleksibel og tilpassede sig vores hverdag. Hun er super go!"
Martin Ahle, medejer af Klittens Tømrer Aps 


Faster Andelskasse

"De årlige MUS- samtaler trængte til opdatering m.h.t. indhold og vurderingsgrundlag. Anna Marie Stærkær kom på banen. Efter et par indledende telefonsamtaler om emnet, satte vi os sammen for at definere det rigtige indhold. Det blev et meget spændende og inspirerende møde, hvor Anna Marie Stærkær kom rigtig godt omkring virksomhedens, ledelsens og medarbejdernes vilkår, udvikling og arbejdssituation, herunder emner som relationsmæssigt umiddelbart ikke havde været i tankerne. Resultatet blev et helt nyt og godt grundlag til MUS-samtalerne, som efterfølgende gav god respons fra medarbejderne og et godt arbejdsredskab til ledelsen."
Poul Junge- direktør Faster AndelskasseLæs også om at få et større udbytte af MUS

Vil du have større udbytte af dine medarbejdersamtaler?

Læs om Vestcoach

Hvem er Anna Marie Stærkær og hvilken mission har jeg?