"Vi oplever mærkbare resultater".
"
Det mangeårige samarbejde med Vestcoach er meget givende, kontruktivt og resultatskabende. Uanset medarbejdernes udfordringer har de alle givet udtryk for meget stor tilfredshed med forløb hos Vestcoach."
Inge Fruensgaard, HR Chef EG A/S


" Jeg har det igen godt med mange bolde i luften"

"Efter en periode med rigtig mange bolde i luften, gik luften ligesom ud af min ballom i forsommeren 2017.
Jeg henvendte mig til Anna Marie Stærkær, hvor jeg gennem samtaler har fået nogle gode redskaber til, at jeg nu stadig kan have mange bolde i luften, men tackle det på en måde så jeg også kan koble fra og slappe af.
Så tøv ikke med at ringe til Anna Marie - hun kan virkelig hjælpe e´n videre."
Dorthe N. Krogsgaard


"Nu tænker jeg løsninger"

"Coaching hos Anna Marie Stærkær har påvirket min tankegang i hverdagen. Nu tænker jeg ressourcer, anerkendelse og løsninger."
Mette, leder i Ringkøbing-Skjern Kommune


"Jeg har fået troen på mig selv tilbage".
"Et behageligt samtaleforløb. Jeg har fået troen på mig selv tilbage og fået værktøj med derfra til at håndtere tankemylderet og hjælp til "oprydning". Stor tak til Anna Marie".
Lisbeth Hedegaard Jørgensen


"Livsoverskuddet stod på lavt blus"

"Der kan være mange gode grunde til at opsøge en coach, for mig var det fordi jeg i en periode havde svært ved at få styr på flere problemstillinger. Jeg havde svært ved at se lyset, fordi opgaver og udfordringer stod i kø - det var svært at prioritere, fordi livsoverskuddet stod på lavt blus. For mig var det hverken stress, udbrændthed eller endnu værre en depression - det var blot en del af livet og det at leve et aktivt liv. Frem for at bruge flere måneder på at argumentere med mig selv og trække frustrationerne i langdrag, var det oplagt at kontakte Anna Marie for at få en professionel hjælpende hånd til at guide mig igennem. Med plancher og farvetusser i hånden, kom problemerne frem og fordi tiden var struktureret og styret, blev jeg på en god måde tvunget til at være konkret og konstruktiv omkring problemerne og løsningerne til dem. Coach forløbet hos Anna Marie har for mig været en stor hjælp, da jeg i situationen havde brug for en professionel person med viden og indsigt, ikke en kollega, kæreste eller ven. Plancherne hænger stadig på mit kontor, og der er da også blevet tilføjet et par nye ting, men primært hænger de der, fordi de minder mig om, hvor mit fokus skal være, og hvilke prioriteter jeg værdsætter højest og i hvilken rækkefølge." 
Dina Overgaard, leder.


"Langsomt blev jeg gladere igen"

"Jeg var så heldig at få 3 individuelle samtaler med Anna Marie, idet jeg var kommet ind i en personlig/arbejdsmæssig negativ spiral. Jeg tænkte utrolig negativt om mig selv - jeg duede ikke til noget. Anna Marie hjalp mig med at fokusere på de ting, jeg var tilfreds med og langsomt blev jeg gladere igen. Jeg fik nogle gode redskaber, jeg kan bruge fremover. Jeg er sikker på, at både min mand, børn og kolleger kan mærke, at jeg nu har det meget bedre."
Mie, Herning Kommune


"Mister ikke så let overblikket mere"

"Mit første møde med Anna Marie var meget positivt. Jeg fik luft for mine frustrationer og hun hjalp mig med at få sat dem i system. Pludselig stod det meget klart for mig, hvad der var vigtigt for mig at arbejde på." Ved hjælp af Anna Marie´s gode spørgsmål og hendes evner til hurtigt at sætte sig ind i min arbejdssituation, kom jeg frem til mange rigtig gode løsninger. Jeg har nu fået meget mere overblik og bliver ikke så let stresset. Jeg har været meget glad for at blive coached af Anna Marie. På behagelig vis har hun udfordret mig med spørgsmål, som jeg indimellem har ledt længe efter svarene på". 
Bente, One Collection A/S


"Fagligt og personligt udbytte"

"Mit firma bevilligede 6 coachsessions a 1½ - 2 timer hos Anna Marie Stærkær, Vestcoach. Både fagligt og personligt har udbyttet oversteget mine forventninger. Gennem personlig udvikling har jeg opnået større ro og velvære, idet jeg har opnået bedre balance både i mit arbejds- og privatliv. Jeg har fået redskaber, der gør det lettere at vende problemer til attraktive udfordringer. Jeg vurderer nu konditoner og konsekvenser, hvilket resulterer i en bedre prioritering af udfordringerne. Jeg kan varmt anbefale et coachforløb. Det er en stor hjælp uanset, hvor man står i livet. Coachingen foregår i en dejlig personligt og hjemlig atmosfære."
Lone Béfay Thune, EG A/S


"Helt høj bagefter"

Jeg føler, jeg fik et stort udbytte, da jeg fik øjnene op for ting i mit liv, som jeg ikke var klar over. Jeg fandt sammenhænge, som jeg ikke troede var der - det gjorde det muligt for mig at se, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør i en given situation. 
Efter de 3 møder har jeg ændret flere konkrete ting i min hverdag, som gør, at jeg føler, jeg hviler mere i mig selv end tidligere.
Samtalerne føltes ikke kliniske. Dette, tror jeg, er en af grundene til, at jeg har fået så stort et udbytte, som jeg føler, jeg har fået. Det føltes også godt at få stillet spørgsmålstegn ved nogle ting - man er nærmest høj bagefter".
Niels Pedersen, systemansvarlig EG A/S


"Enke med 3 årig datter"

"Pludselig at stå som ung enke med 3 årig datter er svært. Med Anna Maries smittende entusiasme og store engagement i coachsamtalerne, har hun hjulpet mig med at genfinde livsglæden. Jeg kan nu igen se de positive ting i dagligdagen. Jeg kan varmt anbefale Anna Marie som personlig coach". 
Jonna Bak Lauridsen, sekretær  


"Eksamenslæsning"

"Anna Marie har hjulpet mig godt gennem eksamenstiden. Hun lærte mig at tænke mere konstruktivt, så jeg fik mere mod på at gå til eksamen. Når jeg gik fra en samtale hos Anna Marie glædede jeg mig faktisk til eksamen. Jeg har lært at forstå, hvordan mine tanker påvirker mit humør og dermed min hverdag. Jeg kan nu tænke tilbage på en veloverstået eksamensperiode og kan også bruge de ting, jeg lærte hos Anna Marie i mange andre situationer i mit liv".
Tina Wulff

Læs også om coaching/sparring

Jeg coacher og sparrer virksomheder, medarbejdere og private personer.

Læs også om frynsegoder til personalet

Tilbyd dine medarbejdere et trivselstjek.