Trivsel - den danske Skoleforening i Sydslesvig - flere forskellige tiltag:

Vidingherreds Danske Skole 
"Kursusprogrammet var godt med en god struktur. Et spændende forløb der gav indsigt i nogle områder, der kan gøres noget ved. Anna Marie var en veloplagt og spændende foredrags-/oplægsholder, der havde en fin dialog med kursisterne og tog udgangspunkt i dem."

Jytte Andresen, skoleleder

Læk Børnehave
"Et vigtigt emne der blev formidlet let forståeligt. Vi fik mange interessante og brugbare redskaber. Anna Maries undervisning var engageret og hun udstråler en positiv energi."
Melanie Petersen, leder


Jes Kruse Skolen
"Fint program som belyste emnet godt. Anna Marie gav i løbet af dagen mange gode tips og ideér, som kan bruges i arbejdet lokalt. Det lykkedes hende at give mig lyst til at arbejde videre med emnet."
Peter Olesen Muller, skoleleder
-----------------------------------------------------------------------------------------


Frivillige hænder på Anker Fjord Hospice
"Ud af huset og tre timers undervisning af Anna Marie Stærkær - det gør en forskel". 
Resultatet blev en udbytterig dag med en supergod kombination af undervisning, cases og små praktiske øvelser. Humoren var en vigtig medspiller - og alle gik beriget hjem med et smil på læben."
Annie Pihlmann, koordinator af det frivillige arbejde på Anker Fjord Hospice.


Undervisning i livsstilsændringer på Herning Sygehus
"Anna Marie har i flere år undervist overvægtige gravide i livsstilsændringer indenfor kost området i hendes egenskaber som diætist og coach. Anna Marie er altid utrolig inspirerende og motiverende, når hun underviser. Hun udviser stor gejst, og det smitter virkelig af på de gravide. I og med det er de små skridt, der arbejdes med, virker en livsstilsændring knap så uoverskuelig, og det er en stor sejr, når der er små ting i hverdagen, der ændrer sig til noget bedre. Man går altid hjem fra et møde med Anna Marie med en stor lyst til at arbejde med sin kost og få tillagt sig nogle nye og sunde vaner. Jeg kan dermed kun anbefale Anna Marie som coach for dem, der har lyst til at arbejde med deres vaner og få indført sunde livsstilsændringer."
Rikke Klarskov Lauridsen, Herning Jordemodercenter 


PUTAU kursus, Skjern tekniske Skole

"Via min arbejdsgiver, Vestas, har jeg deltaget i et kursus i personlig udvikling. Mine forventninger var minimale. Jeg har arbejdet meget med dette emne (bl.a. fra uddannelse hos politiet – hvor jeg syntes, niveauet var højt). Underviseren Anna Marie Stærkær viste sig hurtigt at overraske mig positivt. Hendes enorme empatiske evner gjorde, at hun fik den meget forskellige kursistgruppe til at deltage aktivt i undervisningen. Hendes energiske undervisningsform og de fantastiske værktøjer overraskede mig yderligere. Jeg besluttede derfor at gøre hende opmærksom på dette, hvilket jeg mener, hun virkelig har fortjent. Tak for et super godt kursus."
Jan Theilgaard, Vestas   


Kommunikationskursus for servicemedarbejdere

"På forhånd var jeg lidt skepsis. Jeg blev meget positivt overrasket og har fået utrolig meget ud af kurset. Anna Marie har en fantastisk udstråling, et dejligt glimt i øjet og er god til at undervise. Hun har givet os en rigtig god oplevelse og et fint løft - det har været alle pengene værd."
Else Herping, Vestjylland    


Kommunikationskursus

"Det har været et rigtig godt kursusforløb. Kurset har givet meget stof til eftertanke. Specielt var det godt, da vi arbejdede med positivt fokus. Også fint med snakken om at sige til og fra på en god måde. Vi har fået mange gode redskaber, som vi kan bruge fremover. Anna Marie har evnet at skabe en god stemning, og tiden er fløjet af sted. Vi kan varmt anbefale kurset til andre."
Vestjysk Vikarservice    


Iværksætterkursus. Erhvervscentret Ringkøbing Fjord Erhvervsråd
"Anna Marie Stærkær er en fremragende underviser. Hun fremkommer med relevante budskaber, skaber en god atmosfære og er en dygtig kommunikator. Jeg anbefaler meget gerne Anna Marie."
Ninna L. Rasmussen.


Iværksætterkursus, Erhvervscenter Ringkøbing Fjord Erhvervsråd
"Anna Marie Stærkær formår at skabe en god og tillidsfuld atmosfære. Vi blev som kursister inddraget i undervisningen på en behagelig måde. Jeg oplevede, at de belyste temaer blev aktuelle og nærværende. Specielt havde jeg stort udbytte af emnerne værdier og salgstale. Jeg kan varmt anbefale forløbet."
Ulla Dissing, grafiker

Læs også om coaching/sparring til ledere og medarbejdere

Coaching/sparring er et frirum og et åndehul der giver nye perspektiver og andre resultater.

Vil du have en uforpligtende samtale?

Kontakt Vestcoach og vi finder sammen det bedste forløb til netop dig.